Soorten Barbies

Soorten Barbies.

Omdat er duizenden verschillende barbies zijn, heb ik een keuze gemaakt uit de verschillende soorten barbies die er zijn. Allereerst spaar ik oude (vintage) barbies. Ik heb als kind 2 barbies van Mattel gekregen en die heb ik nog steeds, in de loop van de laatste 5 jaren heb ik er veel bij gespaard. Soms van een rommel- of kleedjesmarkt, soms van internet.

Een andere hobby van mij is Country & Western, zowel muziek als countrydansen. Daarom spaar ik ook alle barbies die hiermee te maken hebben. Ik heb ook veel kleertjes zelf gemaakt, zowel op country gebied als andere kleding.

Verder spaar ik Dolls of the World, dat zijn barbie poppen in de kleding van alle landen van de wereld. Je raakt er nooit mee uitgespaard want elke keer komt er weer een nieuwe editie uit.

Dan heb ik nog een behoorlijk aantal glamour barbies, waaronder bruidssparen, Holliday barbies en andere in prachtige outfits.

Ik maar ook kleren voor de barbies, zowel genaaid als gebreid of gehaakt, er zit van alles bij. Zelfs een truitje gebreid op naalden nr. 0,8 mm.

Swiftray Theme Powered by WordPress