Welkom op mijn website

Welkom op de website van mijn klein Barbie museum. Mijn naam is Liesbeth de Weerd. Ik heb een verzameling van ruim 500 barbies. Deze barbies zijn uitgestald in vitrinekasten en gesorteerd op soort. Wil je komen kijken? Dat kan op afspraak en als ik thuis ben is het museum open. Ik heb geen vaste openingstijden. De entree is gratis, een vrije gift is van harte welkom, van het geld koop ik weer nieuwe poppen.

Nieuwe berichten zal ik onderstaand plaatsen, dus houd je site in de gaten!

Veel plezier met het bekijken van deze site en hopelijk zie ik u een keer in mijn museum.

Liesbeth

One Response so far.

1. Martine Braam schreef:

Beste Liesbeth,

Ik werk voor het televisieprogramma Brandpunt en zou graag in contact komen om te praten over Barbie. Ik ben momenteel aan het onderzoeken of wij een profiel kunnen maken over Barbie, wie is ze en wat betekend ze voor de maatschappij, etc. Hiervoor probeer ik met zoveel mogelijk mensen in contact te komen die kennis hebben over Barbie, verzamelaars, liefhebbers en kenners.

Ik hoor zeer graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martine Braam